viernes, 14 de enero de 2011

Primer plato


Amanida siciliana
270 Kcal/ración

Ingredients per a 4 persones

Amanida
400g de cebes vermelles grans, 50g de vinagre de vi negre, 1.000 g de llagostins, 1 llimona tallada a rodanxes, 1.000 g d'aigua, sal 400 g de tomàquet "cherry" tallats pel mig
Adob
4 ramillets de julivert, 1 dent d'all, 50 g de oli d'oliva, 1 culleradeta de sal, pebre blanc.

Preparació

Amanida
Poseu les cebes tallades en rodanxes molt primes i ruixeu amb el vinagre.
Peleu els llagostins sense treure'ls-hi el cap i traieu el cordó negre del llom.
Col·loqueu-los al recipient Varoma amb 3 rodanxes de llimona. Introduïu l'aigua, la sal i 1 rodanxa de llimona al got. Col·loqueu el Varoma i programeu 15 min/Varoma/ vel 1. Cuits els llagostins traieu el cap i reserveu.
Escorríeu el vinagre de les cebes i poseu-les a la safata del Varoma. Coeu-les al vapor 5 min/Varoma/ Vel 1.
Col·loqueu les cebes en una safata i els tomàquets, poseu els llagostins a sobre.
Adob
Renteu i eixugueu el got.
Afegiu el julivert i l'all i tritureu 5 seg/vel 7.

Presentació


Aboqueu la barreja sobre els llagostins, els tomàquets i les cebes. Ruixeu amb l'oli, salpebreu i decoreu amb la resta de rodanxes de llimona.

Suggeriment

En lloc dels llagostins sencers podeu utilitzar gambes pelades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario